Apologize

I apologize for writing those stoopid entries. Thanks to all my friends who gave me great support during my difficult times and giving me that "sucker punch".... now i'm awake and ready to continue my journey.

Comments

zulhassan said…
Apa yang lepas kita jadikan renungan.

Apa yang penting ialah sekarang dan akan datang.

Apa yang kita buat sekarang boleh menentukan masa depan kita.

Apa yang berlaku dulu, sekarang atau akan datang semuanya kehendaknya.

Apa yang boleh kita buat hanyalah berusaha dan bertawakal kepada Allah yang esa.
OP Kam said…
Zul.... nasihat kau mcm Dato' Fadilah Kamsah lah. Ok nowseeheart drp aku pulak

(1) Sebelum tidur, maafkan semua orang tak kira siapa ~ InsyaAllah, Allah lipat gandakan rezeki.

- So, semua org yg ada dosa dgn aku, aku maafkan termasuklah si dia. Tapi hutang mesti kasi bayar haaa.

(2) Sebelum tidur, berdoa, depends on apa yg kita hendak sepanjang tidur, otak akan generatekan
all of our wishes & InsyaAllah, we will work towards it (ada semangat) di keesokan harinya.


- Esok aku wish aku akan bangun awal dan pegi berlari 10km.
zulhassan said…
aku ciplak je tu hehehehe...

Popular posts from this blog

Challenge Iskandar Puteri

Desaru 113 Triathlon